Udgivet i Skriv en kommentar

Ladebokse på lager igen!

Ferien er forbi. Men vi glæder os til at komme i gang igen og til at imødekomme efter-spørgslen fra vores kunder. Derfor har vi sørget for at få de mest populære ladebokse til elbiler på lager (igen), så vi kan levere hurtigt. Det drejer sig om dobbelt-boksen Eve til professionel brug og ladeboksen Eve Mini til privat og professionel brug. Begge er kendetegnet ved, at de er smarte og kan “fjernstyres”. Desuden har de begge farve-display og fås med en effekt på 3,7-22 kW. Eve Mini fås i øvrigt med fast kabel, hvilket er praktisk til hjemmebrug.

En del af vores lager får dog hurtigt ben at gå på. For Sperto har flere spændende projekter på vej, som vi snart vil orientere nærmere om. Følg med her! 😉

Eve ladeboks
Eve og Eve Mini ladebokse til elbiler er på lager igen.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *