Slået op d.

Sperto i medierne: ladestandere i Roskilde

Spertos første offentlige ladepunkter blev lanceret den 17. august 2018 ved åbningen af Roskildes fine, nye Sortebrødre P-hus. I den forbindelse har en række medier dækket sagen. Klik på nedenstående links for at læse artikler og se tv-indslag:

Tesla X og MB B Sortebrødre
Tesla Model X og Mercedes-Benz B Electric Drive lader i Sortebrødre P-hus, Roskilde.

4 tanker om “Sperto i medierne: ladestandere i Roskilde

 1. Jeg har et Clever abonnement med ubegrænset forbrug. Det er betydeligt billigere end at betale 3,5 kr pr. kWh til Sperto.
  Forstår ikke hvad der skulle gøre, at man skulle skifte til Sperto, bortset fra at jeg er enig i at det er besværligt med abonnementer.
  Hvis Sperto lægger op til at der kan opnås afgiftsrefusion af de 3,5 kr, så bør det fremgå meget tydeligt i deres markedsføring, men jeg ser intet om det.

  1. Hej Bo

   Tak for dit indlæg. Vi har jo talt sammen pr. telefon og tak for en god snak. Men i mellemtiden har vi regnet på flat rate i forhold til at eje sin egen Ladeboks. Og den beregning viser, at det er for dyrt med flat rate under de betingelser, som vi regnede på. Klik og læs: Flat rate betaler sig ikke

   I den beregning havde vi i øvrigt slet ikke regnet med, at man kunne lade offentligt til de kr. 3,50/kWh, som Sperto tilbyder. For så vil det i endnu højere grad kunne betale sig at have sin egen ladeboks. Billedet kan selvfølgelig se anderledes ud under andre forhold, og især, hvis man har et meget stort kørselsbehov.

   Vh.
   Erik

 2. Hejsa

  Fantastisk initiativ, håber virkelig det vil lykkes for Jer at udbrede til hele landet. Der er i høj grad plads til konkurrence for kunder, der ikke kan drage fordele af abonnement-baserede løsninger.

  Hvh Jan

  1. Hej Jan

   Tak for opbakningen. Vi arbejder bestemt på at blive landsdækkende. Allerede lige efter nytår kan vi afsløre en række nye ladepunkter med gode beliggenheder i såvel hovedstadsområdet som i provinsen.

   Vh.
   Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *