Udgivet i 2 kommentarer

Ladestander ved Musicon og Ragnarock

Ragnarock
Billedet viser rockmuseet Ragnarock ved den nye bydel, Musicon, i Roskilde.

Muscion er navnet på en ny og spændende bydel i Roskilde i forbindelse med det velkendte rockmuseum, Ragnarock. I forbindelse med de nye boliger, bliver der bygget et nyt P-hus med ladefaciliteter. P-huset står klar om et års tid. Men man behøver ikke at vente så længe på at oplade sin elbil, hvis man er en af de heldige nye beboere i Musicon.

I samarbejde med Roskilde Kommune opsætter Sperto nemlig en dobbelt ladestander på 11/22 kW i drift i uge 5 på den midlertidige grus-parkeringsplads på Havstensvej 10.

Derfra er der i øvrigt kun få hundrede meter til Ragnarock, og standeren kan derfor også betjene museets gæster. Så sæt bare stikket i, hvis du er til elektrisk musik og biler. Det er gratis at lade i en introduktions-periode. Derefter gælder Spertos sædvanlige takst på kr. 3,50/kWh. Er man beboer i Musicon kan man dog henvende sig til Sperto og få en særlig rabataftale.

2 tanker om “Ladestander ved Musicon og Ragnarock

 1. Er den gratis periode slut?
  Her i artiklen på Spertos hjemmeside står der 3,50 kr.
  På Plugshare står der 2,50 kr.
  Hvad gælder?

  1. Hej Jonas

   Det er jo en gammel artikel. Dermed er der tale om historiske priser. Prisen er nu kr. 2,50/kWh via app og kr. 2,75 via Plugsurfing-brik. Der kan anvendes over 20 øvrige brikker, som vi ikke kender priserne på, da det er udbyderne, der sætter priserne på deres brikker.

   Som noget nyt kan der også anvendes brik fra E.ON. Vi er spændte på at se, om det er helt uden tillæg og dermed til kr. 2,50/kWh.

   Vh.
   Erik
   Sperto ApS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.