Udgivet i 2 kommentarer

Brug ikke E.ON-brik på Sperto!

Undlad at benytte E.ON’s ladebrik på Spertos ladestandere. Grundet et tredje led i kæden mellem E.ON og Sperto, kan roaming med E.ON’s brik medføre uberegnelige priser.

Tidligere på året meddelte E.ON, at de åbnede deres ladebrik for udadgående roaming på andre ladestandere. E.ON meddelte også, at E.ON ikke ville lægge noget gebyr på. Det er et utroligt sympatisk træk. For så kan en abonnent hos E.ON uden videre lade på andre net, når man befinder sig et sted, hvor det kun er muligt eller blot bekvemt at lade hos en anden operatør. E.ON fortjener stor ros for dette træk!

Efter et par måneders erfaring må vi desværre advare mod at benytte E.ON’s brik lige foreløbig på Spertos ladestandere. Det skyldes, at priserne kan blive helt uberegnelige.

Det er hverken E.ON eller Sperto, der har indflydelse på eller profiterer fra den ekstra høje pris, som man i visse situationer kan opleve. Det skyldes, at et tredje led i kæden mellem E.ON og Sperto omregner Spertos lave og faste takster på kr. 2,50 og 3,50/kWh til en tidsbaseret takst. Har man været tilsluttet meget længe i forhold til, hvor meget man har ladet, så kan afregningen altså løbe voldsomt op.

Vi roser E.ON for initiativet med at åbne lademarkedet ved at tillade udadgående roaming med E.ON-brikken. Vi ville ønske, at flere operatører ville gøre det samme. Men vi må desværre på grund af det tredje led i kæden advare mod brug af E.ON-brik på Spertos ladere indtil videre. Vi håber, at problemet bliver løst, og vil i så fald vende tilbage herom.

Læs mere om, hvordan man lader stjernebilligt på Sperto ladestandere her uanset, om man har nogen brik eller ej! 

Skjern_destinationslader_hurtiglader
Det er billigt at anvende Spertos destinationsladere, hurtigladere og lynladere. Men vi har ikke kontrol over priserne, hvis man benytter en fremmed brik/app. Tjek derfor pris inden du lader, og undlad specifikt at benytte E.ON’s brik, da den kan medføre meget svingende priser. Vi henviser i stedet til Plugsurfing og andre udbydere af ladebrikker.

 

2 tanker om “Brug ikke E.ON-brik på Sperto!

 1. Ud over at man ikke skal bruge Eons ladebrik og at man kan bruge plugsurfing. Så mangler jeg faktisk et overblik over hvilke brikker man kan bruge og hvad det koster at bruge dem hos jer?

  1. Hej Niels

   Man kan godt bruge E.ONs ladebrik, men vi fraråder det, indtil E.ON får styr på prisen.

   Heldigvis er der 20-30 øvrige brikker og apps, som kan anvendes på vores ladestandere. Det er fx ChargeMap, Eins, Maingau og New Motion. Vi sætter ikke priserne på andres brikker/apps og har ikke en komplet oversigt, men vi kan se, at fx ChargeMap har nogle skarpe priser. I skrivende stund tager ChargeMap henholdsvis cirka kr. 3,00/kWh på ladestandere til og med 24 kW DC og kr. 4,10 for hurtig- og lynladere fra og med 50 kW. Der er dog enkelte af vores lynladere til den lave pris på cirka kr. 3,00/kWh i henholdsvis Tarm og Hjørring.

   Hvis du lader ofte hos os, kan du oprette et Spert-kort med endnu bedre priser. Ring og hør nærmere…

   Vh.
   Erik
   Sperto ApS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.