Offentligt ladenet

SPERTO LADEKORT
Du køber et forudbetalt ladekort, der giver adgang til hele vores ladenet. Du vælger selv, om du bestiller/fornyer med den lille “pakke” til kr. 350 for 100 kWt eller den store “pakke” til kr. 1.475 for 500 kWt. Det bliver hhv. kr. 3,50 og kr. 2,95 pr. kWt.  Det er Danmarks suverænt laveste pris uden abonnement og med GRATIS oprettelse!

Ved 10.000 km/år og stor pakke, koster det kun kr. 225 om måneden.*
Ved 15.000 km/år og stor pakke, koster det kun kr. 338 om måneden.*

Vilkår er gældende. Klik her for at bestille SPERTO LADEKORT!

SPERTO LADEBOKS
Du lejer en professionel 11 kW ladeboks for kun kr. 259 pr. måned til din privatbolig. Så kan du lade ned til kr. 1 kr. pr. kWt derhjemme. Du kan naturligvis kombinere med et Sperto Ladekort, når du lader i offentligheden. I nedenstående eksempler regner vi med, at du lader to tredjedele af energien hjemme og den sidste tredjedel i vores net med Ladekort.

Ved 10.5000 km/år og stor pakke, koster det kun kr. 484 om måneden.*
Ved 15.000 km/år og stor pakke, koster det kun kr. 597 om måneden.*

Vilkår er gældende. Klik her for at bestille SPERTO LADEBOKS!

SPERTO KONTANT
Dette produkt er til dig, der en sjælden gang anvender vores offentlige ladepunkter. Du downloader Fortum Charge & Drive’s app til din telefon. Via App’en betaler du for den enkelte opladning ved at indtaste dit betalingskort. Det er Danmarks suverænt laveste pris uden abonnement eller forudbetaling: kr. 3,50 pr. kWt.

Hent Fortum Charge & Drive’s app til din telefon fra Android Market eller App Store. Vilkår er gældende.

 

*: Den månedlige omkostning er udregnet ud fra den forudsætning, at din bil i gennemsnit kører 5,5 km pr. kWt. I praksis afhænger det af bilmodel, ladetab, kørestil, hastighed, temperatur, vind og andre faktorer. I tilfælde af ladeboks er det forudsat, at du lader tre fjerdedele af energien derhjemme og resten i vores net. Det er endvidere forudsat, at du betaler kr. 2 pr. kWt til din elhandler. Ladeboksen koster kr. 2.000 i oprettelse, og dertil skal du selv sørge for at få den installeret. Der er i øvrigt et depositum på kr. 1.000. Hvis du senere ønsker at købe boksen, fratrækkes oprettelse og en afskrivning på kr. 200 pr. måned. I så fald har lejen reelt set kun kostet dig kr. 59 pr. måned. Vær opmærksom på, at vi fjernaflæser og yder afgiftsrefusion 2 gange årligt, og at du selv skal forny ladekortet med stor eller lille pakke. Se i øvrigt vores vilkår.