Om Sperto

Sperto er grundlagt af elbilster og drevet af elbilister for elbilister!

Vores firma udspringer således af ægte interesse for elbiler – og ekspertviden – og vi har derfor et stort fagligt engagement i at opnå den bedste løsning for dig – uanset om du fx er en privatkunde, virksomhed eller kommune.

Det betyder, at vi med største fornøjelse leverer til en enkelt lader til den private forbruger – men vi har naturligvis endnu mere at byde på med vores ekspertise, når det drejer sig om kollektive ladefaciliteter. Det kan fx være til boligforeninger, arbejdspladser eller kommuner.

Udover, at en lade-løsning skal være miljømæssig bæredygtig, så fokuserer vi i høj grad på, at den også skal være økonomisk bæredygtig. Vi har derfor udviklet en række koncepter, der markant sænker anlægsomkostningerne – bl.a. via deleøkonomi.

Endelig så markedsfører vi åbne løsninger. Vi mener nemlig, at tiden er løbet fra lukkede netværk, oprettelsesgebyrer og tvungne abonnementer. Således mener vi, at man skal kunne lade til en rimelig pris fra den stander man står foran og ikke skal pendle rundt og brænde tid og energi af på at finde den, man har abonnement til, hvis den overhovedet er i nærheden…

Kontakt os i dag og få yderligere information om, hvordan du opnår en miljømæssig, økonomisk og åben løsning!