Om Sperto

Sperto er grundlagt af elbilster og drevet af elbilister for elbilister!

Vores firma udspringer således af ægte interesse for – og ekspertviden om – elbiler. Vi har et stort fagligt engagement i at opnå den bedste løsning for kunden – uanset om det fx er en virksomhed, kommune eller privatkunde.

Vi leverer med største fornøjelse en enkelt lader til den private forbruger. Men vi har naturligvis endnu mere at byde på med vores ekspertise, når det drejer sig om kollektive ladefaciliteter. Det kan fx være til boligforeninger, virksomheder eller kommuner.

Udover, at en lade-løsning skal være miljømæssig bæredygtig, så fokuserer vi i høj grad på, at den også skal være økonomisk bæredygtig. Vi har derfor udviklet en række koncepter, der markant sænker anlægs- og driftsomkostningerne. Dermed kan opladning tilbydes til slutbrugeren til en meget skarp pris. Det gør vi paradoksalt ved bl.a. at anvende ladestandere af en meget høj kvalitet.

Sidst men ikke mindst så er vi branchens disruptor. Vi skaber opbrud og fornyelse i et hidtil fastlåst marked. Vi gør opladning tilgængelig for alle uden oprettelsesgebyrer og eller påtvungne abonnementer. Det er derfor, at vi kalder os for “Danmarks åbne ladenet”. For vi mener, at alle skal kunne lade til en rimelig pris fra den stander man står foran og ikke skal pendle rundt og brænde tid og energi af på at finde den, man har abonnement til, hvis den overhovedet er i nærheden…

Sperto ApS er i vækst på alle plan. Vi oplever stor tilgang af kunder, omsætning, offentlige ladestandere osv. I den forbindelse vil vi løbende styrke vores platform med tilførsel af yderligere menneskelige og økonomiske ressourcer.

Kontakt os i dag for dialog med Sperto på tlf. 53 600 601 eller info@sperto.dk!

Skjern_destinationslader_hurtiglader
Sperto leverer ladestandere til ethvert formål. I forgrunden af billedet ses en dobbelt destinationslader på 22 kW, der er velegnet til opladning i løbet af en arbejdsdag eller en nat. Den fordeler selv effekten mellem to ladende biler efter behov. I baggrunden ses en ultrahurtig ladestander på 75 kW. Den kan i øvrigt opgraderes til at lade to biler samtidigt eller at yde op  til 150 kW til én bil. Modsat andre lynladestandere er den dermed fremtidssikret. Begge produkter er introduceret på det danske marked af Sperto – Danmarks åbne ladenet.