Opladning

Danmarks åbne ladenet er frit tilgængeligt for alle uden oprettelse eller abonnement til kr. 3,50/kWh (dog min. kr. 17,50 for en opladning). 

Du kan finde og aktivere Spertos offentlige ladestandere via webapp’en “be.ENERGISED Community“. Vi anbefaler dog, at du downloader den dedikerede app af samme navn til din telefon fra Google Play eller Apple App Store. 

be ENERGISED
Dette skærmbillede viser webapp’en, som kommer frem, hvis man klikker på billedet eller scanner QR-koder på ladestandernene med sin telefon. Vi anbefaler dog at downloade den dedikerede app fra Google Play eller Apple App Store.

Du kan i øvrigt også finde Ionitys ultrahurtige ladestationer i app’en, da vi anvender samme software-platform. Det betyder omvendt, at du også kan finde Spertos ladestandere i Ionitys app. Vi har ikke noget direkte samarbejde, men det er naturligvis lettere for elbilisterne, at de 2 ladenet kører på samme platform/app. Og så kan du sådan set komme landet rundt uden at være afhængig af abonnementer.

Når du aktiverer opladning, bliver der spærret et depositum på kr. 500 på dit kreditkort, som bliver frigivet, når opladningen afsluttes og afregnes. Særlige priser kan forekomme på halv-offentlige ladestandere, der fx er forbeholdt gæster. Priser, evt. begrænsninger i adgang samt vilkår fremgår af app’en.

Vi er meget stolte over, at vi kan tilbyde offentlig opladning så billigt til alle uden dikkedarer. Til sammenligning opkræver andre danske ladeoperatører kr. 5,40-8,75/kWh og et minimumskøb på kr. 175, 250 eller 300 for en opladning uden oprettelse eller abonnement. Med andre ord kan man risikere at betale 20 gange så meget i forhold til Spertos priser. Vi kniber os lige i armen….

Aktuel driftsstatus for den enkelte stander ses også i app’en. Hold i øvrigt øje med generel Driftsstatus for at se seneste nyt om ladernes tilgængelighed og opdateringer.

Ud over app’en kan du til orientering se placeringen af alle vores ladestandere på Spertos Ladekort. Der finder du også de ladestandere, der indtil videre er gratis, og som derfor ikke er vist i app’en endnu.