Betalingsløsninger

Sperto driver ladestandere i offentligheden, på arbejdspladser og i boligorganisationer. Sperto tilbyder tre forskellige adgangs-niveauer, som du frit kan vælge i mellem. De har hver især deres fordele. Det gælder således om, at du finder den løsning, der bedst passer til dine behov.

1) Roaming (betaling med +30 apps/ladebrikker)

Sperto kan modtage mere end 30 forskellige apps og brikker fra andre udbydere. Det kaldes “roaming”. Det er en kæmpe bekvemmelighed for dig, der i forvejen har en foretrukken app/brik. Der kan dog være standere i vores net, som ikke er tilmeldt roaming, fordi de er forbeholdt de lokale medarbejdere eller beboere.

Bemærk venligst, at der kan være forskel på de priser, som de forskellige udbydere tager. Nogle gange ligger de over Spertos listepriser. Andre gange ligger de under. Men generelt er Sperto blandt de billigste udbydere af opladning afregnet pr. kWh – selv med fremmede apps og brikker.

Pr. 1. juli 2022 observerer vi, at udbyderen NORTHE (app/brik) har priser på opladning fra Spertos ladestandere, der ligger under vores egne priser. Således tilbyder NORTHE fx lynladning til kr. 3,60/kWh. Det er billigt! Vi observerer også, at udbyderen Shell Recharge pr. 1. juli 2022 har en vanvittig lav pris på lynladning fra vores standere på kun kr. 2,34 pr. minut. Det betyder, at man fx kan opnå en pris på under kr. 2/kWh ved en gennemsnitlig ladehastighed på 75 kW eller under kr. 1/kWh ved en gennemsnitlig ladehastighed på 150 kW.

Vær opmærksom på, at Sperto ikke har kontrol over fremmede udbyders priser, som kan ændre sig. Du kan downloade ovennævnte og andre apps fra Google Play og Apple App Store. I nogle apps som fx NORTHE kan man efterfølgende også bestille en brik. Det anbefaler vi at gøre, da brikker generelt er mere stabile end apps. Du får kundeforhold til den pågældende udbyder i stedet for Sperto. Det er derfor den pågældende udbyder, som du skal henvende dig til for at få kundeservice, når det angår betaling/afregning.

Roaming via en tredjepartsudbyder er for dig, der ikke vil bindes men ønsker en god pris, fleksibilitet og bekvemmelighed.

2) Sperto-brik

Med en Sperto-brik opnår du en lav pris på opladning i henhold til gældende prisliste. Hvis du er tilknyttet en virksomhed eller boligorganisation, kan der være endnu mere fordelagtige priser, som din organisation kan oplyse om.

Ved oprettelse af en Sperto-brik betaler du kr. 600 forud, og du kan lade for alle pengene i de efterfølgende 6 måneder. Det svarer blot til 2-3 opladninger af en typisk elbil i perioden.

Sperto-brikken er til dig, der regelmæssigt lader fra vores standere, ønsker den lavest mulige pris og lang kredit. Du “swiper” bare for at starte og afslutte opladning. For at bestille en Sperto-brik skal du blot udfylde denne formular.

3) Betalings-side (kreditkort)

Spertos betalingsside er en nødløsning til betaling med kreditkort, hvis du ikke har en brugbar betalingsløsning fra Sperto eller tredjepart. Du scanner blot QR-koden på ladestanderen med kameraet på din telefon eller går direkte ind på betalingssiden. Der er ikke krav om registrering. Du skal blot oplyse en email. Du skal dog godkende med NemID, hvilket kan opleves lidt bøvlet. Men det er et krav fra bankerne. Prisen er pr. 1. juli 2022 kun kr. 3,50/kWh på de fleste af vores standere i skrivende stund. Tjek vores prisliste!

Betalingssiden er til alle, der står foran ladestanderen uden en fungerende app/brik og gerne vil lade her og nu. Så er der fri bane til en skarp pris! Lader man mere regelmæssigt, så anbefaler vi Sperto-brikken eller en app/brik fra tredjepart for større bekvemmelighed.

Hans_Knudsens_Plads_ladestandere
Det er billigt at lynlade i Spertos offentlige ladenet – fx på Hans Knudsens Plads, hvor der også er destinationsladere, hvis man fx gerne vil lade i nattens løb.