Betalingsløsninger

Sperto driver kollektive ladeløsninger på bl.a. arbejdspladser og i boligforeninger. Det er let og fleksibelt at få adgang til opladning. Sperto tilbyder grundlæggende tre forskellige adgangs-niveauer, som du frit kan vælge i mellem. De har hver især deres fordele.

1) Sperto-kort

Med et Sperto-kort opnår du en rekordlav pris på et par kroner pr. kWh. Den nøjagtige pris afhænger af organisationens aftale med Sperto.

For at bestille et Sperto-kort skal du blot udfylde denne formular.

Sperto-kortet er gratis i oprettelse og koster ikke noget i abonnement. Der er kun et minimumsforbrug på kr. 100 pr. måned. Det svarer blot til 1-2 opladninger af en gennemsnitlig elbil. Der er en bindingsperiode på 6 måneder. Så kortet koster altså minimum kr. 600, som man dog kan benytte til opladning. Vi opkræver kun halvårligt, så du får en lang kredit. Sperto-kortet kan i øvrigt også anvendes til gunstig opladning fra Spertos offentlige standere.

Sperto-kortet er til dig, der regelmæssigt lader fra vores standere og ønsker den lavest mulige pris. Du “swiper” bare for at starte og afslutte opladning.

2) Plugsurfing-brik

Sperto er Danmarks åbne ladenet, og vi kan modtage alle de brikker på markedet, der er åbnet for såkaldt “roaming”. Der kan dog værre standere, som er forbehold de lokale medarbejdere/beboere, og som derfor ikke er tilmeldt roaming.

Plugsurfing er et eksempel på en ladebrik, der både er let og billig at anvende og helt uden bindinger. Prisen er i skrivende stund kun kr. 2,75/kWh på de fleste af Spertos standere. Du “swiper” bare brikken for at starte og afslutte opladning. Brikken giver i øvrigt adgang til stort set alle ladestandere i Danmark og i EU uafhængig af udbyder. Bemærk dog , at vi ikke har kontrol over Plugsurfings priser, som kan ændre sig og, at priserne afhænger af udbyder. Ikke alle er så billige som Sperto. Tjek derfor priser i Plugsurfings app.

Du kan bestille en Plugsurfing-brik direkte hos www.plugsurfing.com.  Du får dermed kundeforhold til Plugsurfing. Betaling for opladning trækkes på det kreditkort, som du tilmelder, når du har modtaget brikken. Det er også Plugsurfing, som du skal henvende dig til for at få kundeservice.

Plugsurfing-brikken er til dig, der ikke vil bindes til noget men som ønsker en god pris, fleksibilitet og bekvemmelighed.

3) Betalings-side

Du kan anvende Spertos betalingsside til at aktivere vores ladestandere i offentligheden og mange ladestandere hos virksomheder og i boligforeninger. Det gælder dog ikke alle virksomheder og boligforeninger, da nogle ønsker at forblive helt private. Betalingssiden er måske en lille smule mere besværlig end kort eller brik. Men man behøver faktisk ikke at registrere sig. Og prisen er kun kr. 2,50/kWh på de fleste af vores standere i skrivende stund.

Betalingssiden er til alle, der står foran ladestanderen uden en brik, og har brug for at lade her og nu. Så er der fri bane til en skarp pris! Lader man mere regelmæssigt, så anbefaler vi Sperto-kortet for større bekvemmelighed og den laveste pris.

Sperto_medarbejderopladning
Med en ladeløsning fra Sperto er det nemt og billigt at lade på jobbet eller i boligforeningen. Det gælder også for gæster, hvis organisationen tillader “fremmede” brugere.