Betalingsløsninger

Sperto driver offentlige ladestandere samt kollektive ladeløsninger på bl.a. arbejdspladser og i boligorganisationer. Det er let og fleksibelt at få adgang til opladning. Sperto tilbyder grundlæggende tre forskellige adgangs-niveauer, som du frit kan vælge i mellem. De har hver især deres fordele.

1) Sperto-brik

Med en Sperto-brik opnår du en rekordlav pris på opladning i henhold til gældende prisliste. Hvis du er tilknyttet en virksomhed eller boligorganisation, kan der være endnu mere fordelagtige priser, som din organisation kan oplyse om.

Ved oprettelse af en Sperto-brik betaler du kr. 600 forud, og du kan lade for alle pengene i de efterfølgende 6 måneder. Det svarer blot til 2-3 opladninger af en typisk elbil i perioden.

Sperto-brikken er til dig, der regelmæssigt lader fra vores standere, ønsker den lavest mulige pris og lang kredit. Du “swiper” bare for at starte og afslutte opladning. For at bestille en Sperto-brik skal du blot udfylde denne formular.

2) Plugsurfing

Sperto er Danmarks åbne ladenet, og vi kan modtage alle de apps/brikker på markedet, der er tilknyttet såkaldt “roaming”. Der kan dog være standere, som ikke er tilmeldt roaming, fordi de er forbeholdt de lokale medarbejdere/beboere.

Plugsurfing er et eksempel på en app/ladebrik, der både er let og billig at anvende og helt uden bindinger. Man betaler blot Spertos gældende priser med et tillæg af beskedne 10%. Til gengæld er der ingen forudbetaling, ingen bindinger og app/brik kan tilmed anvendes til stort set alle andre ladenet i Danmark og EU. Derfor er brikken god at have i handskerumment. Bemærk, at vi ikke har kontrol over Plugsurfings priser, som kan ændre sig og, at priserne afhænger af udbyder. Vi anbefaler at bruge Plugsurfings app til at finde standere og se priser. Men vi anbefaler at benyttes en Plugsurgin-brik til aktivering af opladning. For brikker er generelt mere stabile and apps. Det gælder også andre udbydere.

Du kan downloade Plugsurfings app fra Google Play og Apple App Store. Plugsurfing-brikken bestilles på www.plugsurfing.com. Betaling for opladning trækkes på det kreditkort, som du tilmelder, når du har modtaget brikken. Du får kundeforhold til Plugsurfing i stedet for Sperto. Det er derfor Plugsurfing, som du skal henvende dig til for at få kundeservice, når det angår betaling/afregning.

Plugsurfing og tilsvarende udbydere som fx Charge4Go er for dig, der slet ikke vil bindes men ønsker en god pris, fleksibilitet og bekvemmelighed.

3) Betalings-side

Du kan anvende Spertos betalingsside til at aktivere vores ladestandere i offentligheden samt hos mange virksomheder og i mange boligorganisationer. Det gælder dog ikke alle virksomheder og boligorganisationer, da nogle ønsker at forblive helt private. Betalingssiden kræver ingen registrering. Du skal blot oplyse en email. Du skal dog godkende med NemID. Prisen er kun kr. 3,50/kWh på de fleste af vores standere i skrivende stund. Tjek vores prisliste.

Betalingssiden er til alle, der står foran ladestanderen uden en fungerende app/brik og gerne vil lade her og nu. Så er der fri bane til en skarp pris! Lader man mere regelmæssigt, så anbefaler vi Sperto-brikken eller en app/brik fra tredjepart for større bekvemmelighed.

Sperto_medarbejderopladning
Med en ladeløsning fra Sperto er det nemt og billigt at lade på jobbet eller i boligforeningen. Det gælder også for gæster, hvis organisationen tillader “fremmede” brugere.