Driftsstatus

2019-10-14: Vores software-leverandør meddeler, at såvel webapp som den dedikerede app virker igen på iPhone!

2019-10-07: Vores app virker desværre ikke på iPhone i øjeblikket. Det gælder både den dedikerede app og webapp’en. Det er en udfordring, som vi deler med Ionity. Vores fælles leverandør arbejder på højtryk for at løse denne udfordring, som skyldes ændringer foretaget af Apple i deres sikkerhedsindstillinger. I mellemtiden henviser vi vores kunder til at benytte Plugsurfing-brikken, som vi uddeler gratis, og som i øvrigt også kan aktivere Ionitys standere. I nødstilfælde kan man også ringe til os og få fjernaktiveret en af vores ladestandere.

be ENERGISED
Dette skærmbillede viser webapp’en, som kommer frem, hvis man scanner QR-koden på en ladestander med sin telefon. Men webapp’en virker ikke til iPhone i øjeblikket. Det gør den dedikerede app desværre heller ikke.

 


Generelt om driftssikkerhed
Elbils- og ladesektoren er stadig ny. Derfor er der også børnesygdomme ind i mellem, for der er utrolig mange led fra bilens hardware/software, via ladestanderen og det system, der ligger bag, hvor der kan opstå en “prop”. Det kan ingen aktør i branchen sige sig fri for fra den største til den mindste. Det vil vi gerne være åbne om fra Spertos side. Vi ved, at det kan være irriterende, hvis noget driller. Men vi arbejder kontinuerligt – som den eneste uafhængige ladeoperatør – på at bringe åbne, billige og gode ladeløsninger på markedet til glæde for alle elbilister!