Driftsstatus

2021-01-02: Ladestanderen i Spodsbjerg kører i øjeblikket med nedsat effekt på 16 kW på CCS og CHAdeMO. Derimod er der stadig 22 kW tilgængelig via Type 2-stikket. Ladestanderen vil blive repareret snarest. Men der kan stadig lades – man skal blot være lidt mere tålmodig. Vi takker på forhånd for forståelsen.

Sperto_ladestander_SPodsbjerg
Her ses den lille hurtiglader på 22/24 kW AC/DC i Spodsbjerg. Den kan normalt oplade de fleste elbiler på 1-2 timer. I øjeblikket kører den dog med nedsat effekt på 16 kW, så det kan tage lidt længere.

2020-11-01: Android- og Apple-versionen af app’en “be.ENERGISED” udgår snart. Den kan ikke længere vise ladestationer på kortet via “Stationsfinder” i Android- eller Apple-versionen. Du kan i stedet finde ladestationerne via “Stationsliste”. Alternativt kan du anvende web-versionen af “be.ENERGISED Community”, der stadig kan vise stationer på kortet. Den gode nyhed er, at der snart kommer en helt ny betalingsløsning!

Generelt om driftssikkerhed
Elbils- og ladesektoren er stadig ny. Derfor er der også børnesygdomme ind i mellem, for der er utrolig mange led fra bilens hardware/software, via ladestanderen og det system, der ligger bag, hvor der kan opstå driftsforstyrrelser. Det kan ingen aktør i branchen sige sig fri for. Det vil vi gerne være åbne om fra Spertos side. Vi ved, at det kan være irriterende, hvis noget driller. Men vi arbejder kontinuerligt – som den eneste uafhængige ladeoperatør – på at bringe åbne, billige og gode ladeløsninger på markedet til glæde for alle elbilister!