Driftsstatus

2019-05-17: Vi er gået i gang med at implementere vores betalingsløsning, der kører over webapp’en “be.ENERGISED“. Vi anbefaler dog, at du downloader den dedikerede app til din telefon fra Google Play eller Apple App Store. I forbindelse med lanceringen af betalingsløsningen kan der opstå små problemer af den ene eller anden art, som vi vil løse i takt med, at vi støder på dem.

2019-05-16: Hurtigladeren i Roskilde er midlertidig taget ud af drift, da en kunde har været lidt for hårdhændet ved Type 2-stikket, som skal skiftes. Vi afventer at få en reservedel hjem.

2019-05-03: Ladestanderen i Humble har været ude af drift i et par dage pga. et fejlramt relæ i selve elinstallationen. Det er nu skiftet og ladestanderen er igen til rådighed.

2019-04-15: Vi oplever lejlighedsvis problemer med CHAdeMO-laderne. Ofte skyldes det, at folk ikke afslutter opladningerne korrekt med at identificere sig og trykke på det røde kryds på skærmen, for at CHAdeMO bliver tilgængelig for næste kunde.

019-04-06: DC-hurtigladerne på Langeland og i Roskilde har fået et nyt og flot layout på den trykfølsomme farveskærm. Det nye design er ikke blot flottere. Det er også mere pædagogisk og brugervenligt.

Forbehold
Elbils- og ladesektoren er stadig ny. Derfor er der også børnesygdomme ind i mellem. Det kan ingen aktør i branchen sige sig fri for fra den største til den mindste. Det vil vi gerne være åbne om fra Spertos side. Vi ved, at det kan være irriterende, hvis noget driller. Men vi arbejder kontinuerligt – som den eneste uafhængige ladeoperatør – på at bringe åbne, billige og gode ladeløsninger på markedet til glæde for alle elbilister!