Kollektiv opladning

Sperto driver kollektive ladeløsninger på bl.a. arbejdspladser og i boligforeninger. Det er let og fleksibelt at få adgang til opladning med Sperto. Vi tilbyder hele tre forskellige adgangs-niveauer, som du frit kan vælge i mellem, hvis du bor og/eller arbejder et sted med en eller flere ladestandere fra Sperto.

1) Sperto-kort

Hvis du lader regelmæssigt , så kan det i høj grad betale sig at få et Sperto-kort. Du får en rekordlav pris på et par kroner pr. kWh. Den nøjagtige pris afhænger af organisationens aftale med Sperto. For at få et Sperto-kort udleveret eller aktiveret skal du blot kontakte os på cc@sperto.dk og oplyse dit navn, adresse, email, telefonnummer samt tilhørsforhold til organisationen (virksomhed/boligforening) på tro og love.

Sperto-kortet kan i øvrigt også anvendes til gunstig opladning fra Spertos offentlige standere.

Sperto-kortet er gratis i oprettelse og koster ikke noget i abonnement. Dog er der et minimumsforbrug på kr. 100 pr. måned. Det svarer blot til 1-2 opladninger af en gennemsnitlig elbil i månedens løb. Der er en bindingsperiode på 6 måneder. Så kortet koster altså minimum kr. 600, som man dog kan benytte til opladning. Vi opkræver kun halvårligt, så du får en lang kredit.

Sperto-kortet er til dig, der regelmæssigt lader fra vores standere og ønsker den lavest mulige pris. Du “swiper” bare for at starte og afslutte opladning.

2) Plugsurfing-brik m.v.

Du kan anvende mange forskellige ladebrikker på Sperto-standere i offentligheden, på arbejdspladsen og/eller i boligforeningen. Det gælder dog ikke alle virksomheder og boligforeninger, da nogle ønsker at forblive helt private.

For overskuelighedes skyld omtaler vi her kun den mest almindelige brik fra udbyderen Plugsurfing. Prisen er i skrivende stund fra kr. 2,75/kWh på de fleste Sperto-standere uden abonnement eller oprettelse. Det er en meget bekvem og billig måde at lade på helt uden bindinger. Du “swiper” bare brikken for at starte og afslutte opladning. Bemærk, at vi ikke har kontrol over Plugsurfings priser, som kan ændre sig og, som afhænger af udbyder. Tjek priser i Plugsurfings app inden du lader!

Du kan bestille en Plugsurfing-brik til kr. 100 ved at skrive til cc@sperto.dk eller ved at foretage bestillingen på www.plugsurfing.com.  Du får et kundeforhold til Plugsurfing, som trækker betaling for opladning på det kreditkort, som du tilmelder, når du har modtaget brikken.

Plugsurfing-brikken er til dig, der ikke vil bindes til noget men som ønsker en god pris, fleksibilitet og bekvemmelighed.

3) App

Du kan anvende web-app’en “be. ENERGISED Community” til at lade fra Spertos ladestandere i offentligheden og mange ladestandere hos virksomheder og i boligforeninger. Det gælder dog ikke alle virksomheder og boligforeninger, da nogle ønsker at forblive helt private.

Web-app’en er måske en lille smule mere besværlig end en brik eller et kort. For app’en – eller rettere bankerne – kræver, at man godkender med NemID. Til gengæld er prisen kun kr. 2,50/kWh på de felste af vores standere i skrivende stund.

Det er vigtigt, at man benytter web-udgaven af app’en, som vi hermed linker til: “be.ENERGISED Community“! Man kan så gemme linket som et bogmærke, så det er let at aktivere web-app’en igen. Endvidere anbefaler vi, at man anvender Google Chrome eller Firefox som browser.

App’en er til alle, der står foran ladestanderen og har brug for at lade her og nu. Så er der fri bane til en skarp pris! Lader man mere regelmæssigt, så anbefaler vi Sperto-kortet for større bekvemmelighed og den laveste pris.

Sperto_medarbejderopladning
Med en ladeløsning fra Sperto er det nemt og billigt at lade på jobbet eller i boligforeningen. Det gælder også for gæster, hvis virksomheden eller foreningen tillader “fremmede” brugere.