Kollektiv opladning

Sperto driver kollektive ladeløsninger på bl.a. arbejdspladser og i boligforeninger. Det er let og fleksibelt at få adgang til opladning med Sperto. Vi tilbyder hele tre forskellige adgangs-niveauer, som du frit kan vælge i mellem, hvis du bor og/eller arbejder et sted med en eller flere ladestandere fra Sperto.

1) Sperto-kort

Hvis du lader regelmæssigt , så kan det i høj grad betale sig at få et Sperto-kort. Du får en rekordlav pris på et par kroner pr. kWh. Den nøjagtige pris afhænger af organisationens aftale med Sperto. For at få et Sperto-kort udleveret eller aktiveret skal du blot kontakte os på cc@sperto.dk og oplyse dit navn, adresse, email, telefonnummer samt organisation arbejdssted/boligforening på tro og love.

Sperto-kortet er gratis i oprettelse og koster ikke noget i abonnement. Dog er der et minimumsforbrug på kr. 100 pr. måned. Det svarer blot til et par opladninger i månedens løb. Der er en bindingsperiode på 6 måneder. Så kortet koster altså minimum kr. 600, som man dog kan benytte til opladning.

Sperto-kortet er til dig, der regelmæssigt lader fra vores standere og ønsker den lavest mulige pris. Du “swiper” bare for at starte og afslutte opladning.

2) Plugsurfing-brik

Du kan anvende en Plugsurfing-brik til at lade på alle Sperto-standere i offentligheden, på arbejdspladsen og/eller i boligforeningen. Prisen er kun kr. 3,30/kWh uden abonnement eller oprettelse. Det er en meget bekvem og billig måde at lade på helt uden bindinger. Du “swiper” bare brikken for at starte og afslutte opladning. Bemærk, at vi ikke har kontrol over Plugsurfings priser, som kan ændre sig og, som afhænger af udbyder. Tjek priser i Plugsurfings app.

Du kan få brikken gratis på din arbejdsplads, i boligforeningen eller ved at sende en portokode til Sperto, hvis du er kunde. Betaling for opladning bliver automatisk trukket på det kreditkort, som du tilmelder ved oprettelse på plugsurfing.com.

Plugsurfing-brikken er til dig, der ikke vil bindes til noget men som ønsker en god pris, fleksibilitet og bekvemmelighed.

3) App

Du kan anvende app’en “be. ENERGISED Community” eller “Ionity” til at lade fra Spertos ladestandere i offentligheden. I visse boligforeninger, kan standerne dog ikke ses i den offentlige app. Så bedes man kontakte os for nærmere anvisninger.

App’en er måske en lille smule mere besværlig end en brik eller et kort, der blot kan “swipes”. For app’en kræver, at man indtaster den trecifrede sikkerhedskode fra bagsiden af sit kreditkort samt en SMS-kode fra banken, hver gang man skal lade. Til gengæld er prisen kun kr. 2,50/kWh.

Man kan downloade en dedikeret app til Android-telefoner fra Google Play.

Hvis man benytter en computer eller en iPhone, så anbefaler vi web-udgaven af app’en “be.ENERGISED Community! Endvidere anbefaler vi, at man anvender en anden browser end Safari, da den kan give stabilitetsproblemer. Man bør i stedet anvende fx Google Chrome eller Firefox på en Iphone.

App’en er til alle, der står foran ladestanderen og har brug for at lade her og nu. Så er der fri bane til en skarp pris! Lader man mere regelmæssigt, så anbefaler vi enten Plugsurfing-brikken eller Sperto-brikken for større bekvemmelighed.

Sperto_medarbejderopladning
Med en ladeløsning fra Sperto er det nemt og billigt at lade på jobbet eller i boligforeningen. Det gælder også for gæster, hvis virksomheden eller foreningen tillader det.