Ladekort

Klik ind på webapp’en “be.ENERGISED Community” for at finde og aktivere Spertos offentlige ladestandere, der kræver betaling. Vi anbefaler dog, at du downloader den dedikerede app af samme navn til din telefon fra Google Play eller Apple App Store.

Til orientering viser vi også vores indtil videre 44 halv- eller heloffentlige ladepunkter på nedenstående kort, som i modsætning til app’en også viser de gratis ladestandere. Der er samlet tale om:

  • 39 almindelige ladestandere (11-22 kW)
  • 3 hurtigladere med alle tre stiktyper (22-24 kW)
  • 2 hurtigladere kun med CCS-stik (24 kW).

Bemærk, at vi har kontinuerligt mindst 20 nye ladepunkter på tegnebrættet. Så hold øje med opdatering af denne side og aktuel driftsstatus i app’en samt generel Driftsstatus!

Grønne punkter på kortet er AC-ladere. Orange punkter er AC/DC-ladere. Blå punkter er forbeholdt lokale brugere som beboere, medarbejdere og gæster. Gule punkter ikke idriftsat endnu – men bliver det snart. Klik på de enkelte punkter for at se antal stik, stiktype og effekt (kW). Klik på ikonet [] i øverste højre hjørne for at få stort kort frem og vælge forskellige lag; AC 11-22 kW eller AC/DC 22-24 kW.