Plugsurfing ladebrik

Sperto uddeler Plugsurfing-ladebrikker uden omkostning til vores kunder. Det kan fx være kunder, der har købt en ladeboks eller medarbejdere på en arbejdsplads med Sperto-standere.

Alle og enhver kan dog bestille en brik direkte fra Plugsurfing.com til kun EUR 9,95.

Du kan lade billigt hos Sperto med Plugsurfing-brikken. Pr. oktober 2021 er prisen kr. 2,75/kWh på de fleste af vores standere. På enkelte standere er prisen kr. 3,85/kWh, men det er typisk hurtig-/lynladere. Så det er også rekordbilligt! Tjek de aktuelle priser i Plugsurfings app!

Brikken kan også anvendes hos stort set alle andre operatører i DK og +200.000 ladestandere i resten af Europa. Prisen kan dog svinge meget efter, hvilke aftaler der er mellem operatør og Plugsurfing. Så tjek først prisen i Plugsurfings app!

Når du har modtaget brikken, skal du blot oprette dig som kunde på Plugsurfings hjemmeside og tilknytte et kreditkort.

Vær opmærksom på, at Sperto  ikke er en del af aftaleforholdet mellem dig og Plugsurfing. Så det er altid Plugsurfing, som du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller brug for support vedr. Plugsurfing.

Plugsurfing-brik
Til vores kunder uddeler Sperto gratis Plugsurfing-brikker, som kan anvendes til +200.000 standere i Europa. Er man ikke kunde, kan man rekvirere en brik direkte fra Plugsurfing.com.