Priser på offentlig opladning

Sperto-brik:

Pr. 1. december 2021 gælder følgende generelle priser på opladning i Spertos ladenet, hvor der er adgang for offentligheden eller som gæst:

  • 11-24 kW: kr. 3,50/kWh
  • 75-150 kW: kr. 4,50/kWh

Disse priser gælder ved anvendelse af Sperto-brik. Hvis du er Sperto-kunde i forvejen via et abonnement på BONUS-BOKSEN eller 1-krone-boksen, via Sperto-standere på din arbejdsplads eller i din boligforening, så kan du anvende din Sperto-brik i hele Spertos offentlige ladenet til kun kr. 3,50/kWh. Det gælder også lynladere – og det er billigt!

Pr. 1. oktober 2022 stiger prisen for anvendelse af Sperto-brik til kr. 7,00/kWh på alle ladeniveauer for alle kunder ved anvendelse af Sperto-brik. Herefter reguleres prisen månedligt grundet energikrisen i Europa.

Betalingsside:

Hvis du anvender betalingssiden – der drives af has.to.be GmbH – koster det pr.  september 2022 kr. 5,57/kWh at lade uanset ladeniveau. Prisen via betalingssiden forventes at stige pr. 1. oktober 2022.

Bemærk, at via betalingssiden er der et minimum på kr. 20, som man kan lade for. Der er også en reservation på kr. 750. Det beløb frigives igen efter endt opladning. Det er således hverken et gebyr eller et abonnement. Det er kun en reservation.

Roaming:

Hvis du anvender en betalingsløsning i form af en app eller brik fra tredjepart (“roaming”), vil der som regel være tale om lidt højere priser, som de pågældende udbydere. Men i nogle tilfælde kan prisen via roaming faktisk være lavere. Det gælder typisk, når nye udbydere gerne vil hurtigt ind på markedet. Det er fx set med NORTHE (tidligere Charge4Go) og andre udbydere. Det er helt uden for Spertos kontrol, hvilke priser og betingelser, som tredjeparter sætter.