Priser på offentlig opladning

Sperto-brik:
Prisen for opladning i Spertos offentlige net samt, hvor der er adgang som gæst, bliver justeret hver måned bagudrettet, og kan maksimalt nå op på kr. 7,00/kWh, hvis udviklingen i elprisen nødvendiggør det.

Januar 2023: Beregnes primo februar 2023
December 2022: kr. 4,50/kWh
November 2022: kr. 4,50/kWh
Oktober 2022: kr. 4,50/kWh
September 2022: kr. 3,50/kWh

Klik og læs mere om oprettelse af Sperto-brik.

På arbejdspladser og i boligforeninger er der særlige priser ved brug af Sperto-brik, som er meldt direkte ud til organisationer og brugere.

Prisændring pr. 1. januar 2023
Ved årsskiftet sætter mange netselskaber prisen for distribution af strøm gevaldigt op. Priserne stiger mest på den såkaldte ”kogespids” først på aftenen. Som følge heraf ser vi os nødsaget til at indføre et tillæg på kr. 2,00/kWh for opladning, der er startet med Sperto-brik i tidsrummet kl. 16:00-20:00. Tillægget har virkning fra og med den 1. januar 2023.

Pristillægget lægges til den til enhver tid gældende pris. Hvis normalprisen fx er kr. 3,50/kWh, så bliver den med tillæg kr. 5,50/kWh for opladninger startet kl. 16:00-20:00. Bemærk venligst, at hvis du fx starter en opladning kl. 19:55, så betaler du også tillæg efter kl. 20:00. Det er starttidspunktet for opladningen, der er afgørende!

Uanset om du lader i en boligforening, på arbejdspladsen eller i offentligheden, vil vi anbefale dig at indstille din bil til først at starte opladning kl. 20:05, så du opnår den lave pris, hvis du skal lade hen over aften/nat.

Kreditkort:
Vi er i gang med at opsætte kreditkort-terminaler på alle lynladestandere. Indtil videre gælder det fx i Nyborg og snart også i Vejle. Der afregnes den gældende pris, der fremgår af terminalen. Eksempelvis er prisen pr. 1. november kr. 5,00/kWh, men den kan ændre sig.

Betalingsside:
Hvis du anvender betalingssiden – der drives af has.to.be GmbH – koster det pr.  september 2022 kr. 5,57/kWh at lade uanset ladeniveau.

Bemærk, at via betalingssiden er der et minimum på kr. 18,75, som man kan lade for. Der er også en reservation på kr. 600. Det beløb frigives igen efter endt opladning. Det er således ikke tale om et gebyr eller et abonnement. Det er kun en reservation.

Roaming:
Hvis du anvender en betalingsløsning i form af en app eller brik fra tredjepart (“roaming”), vil der som regel være tale om lidt højere priser, som de pågældende udbydere. Men i nogle tilfælde kan prisen via roaming faktisk være lavere. Det gælder typisk, når nye udbydere gerne vil hurtigt ind på markedet. Det er helt uden for Spertos kontrol, hvilke priser og betingelser, som tredjeparter sætter. Tjek din udbyders app eller hjemmeside for priser og vilkår.