Priser på offentlig opladning

Pr. 1. december 2021 gælder følgende generelle priser på opladning i Spertos ladenet, hvor der er adgang for offentligheden eller gæster:

  • 11-24 kW: kr. 3,50/kWh
  • 75-150 kW: kr. 4,50/kWh

Disse priser gælder via betalingssiden eller anvendelse af Sperto-brik.

Hvis du er Sperto-kunde i forvejen via et abonnement på BONUS-BOKSEN eller 1-krone-boksen, via Sperto-standere på din arbejdsplads eller i din boligforening, så kan du anvende din Sperto-brik i hele Spertos offentlige ladenet til kun kr. 3,50/kWh. Det gælder også lynladere – og det er billigt!

Hvis du anvender en løsning fra tredjepart (“roaming”), vil der som regel være tale om lidt højere priser, som de pågældende udbydere sætter uden for Spertos kontrol. Men i nogle tilfælde kan prisen via roaming faktisk være lavere. Det gælder typisk, når nye udbydere gerne vil hurtigt ind på markedet. Det er fx set med Charge4Go og andre udbydere.

Der kan være enkelte lokale afvigelser i vores generelle priser. De afvigelser vil fremgå af standerens display og af betalingsløsningerne.

Vi påpeger disse særligt billige lynladere:

  • Tarm Elværk (75 kW): kr. 3,50/kWh
  • Meny, Hjørring (100 kW): kr. 3,50/kWh

Bemærk, at via betalingssiden er der et minimum på kr. 20, som man kan lade for. Der er også en reservation på kr. 750. Det beløb frigives igen efter endt opladning. Det er således hverken et gebyr eller et abonnement. Det er kun en reservation.

Såfremt vi modtager gængse spørgsmål om priser på opladning, vil vi oprette en FAQ om emnet her på siden. Følg med!