Oprettelse af Sperto-brik

 

Her kan du oprette en Sperto-brik til boligforeninger og virksomheder, som har en driftsaftale med Sperto. Med en Sperto-brik kan du lade, både hvor du bor/arbejder samt i Spertos offentlige ladenet. Det gælder ikke mindst Spertos mange lynladere rundt omkring i Danmark.

Ønsker du alene at kunne lade på Spertos offentlige ladenet, kan du bestille et ladekort eller ladebrik hos Norlys, som Sperto er en del af. Du er velkommen til at læse mere her: Ladekort (norlys.dk)

Ved oprettelse af en Sperto-brik bliver du faktureret kr. 600, som du betaler forud for bindingsperioden på 6 måneder. Du kan naturligvis lade for alle pengene i perioden!

Du bliver herefter afregnet pr. halvår med opkrævning af forbrug bagud, der oversteg minimumsforbruget på kr 600 og forudbetaling af et minimumsforbrug på kr. 600 for det kommende halvår. Beløbet på kr. 600 svarer blot til 2-3 opladninger af en typisk elbil.

Hvis du opsiger på et andet tidspunkt end til en halvårsafregning, vil minimumsforbruget blive beregnet som kr. 100 pr. måned. Vi afregner i henhold til Spertos prisliste eller individuel aftale med din organisation. Se også Spertos Forretningsbetingelser og Vilkår

  • Oplys hvilken boligforening/virksomhed du er tilknyttet
  • Sperto-brik (til boligforening/virksomhed + offentligt net)