Sperto trækker sig fra privatmarkedet

Sperto er i en rivende udvikling. Det sker bl.a. i takt med den stigende efterspørgsel efter opladning af elbiler, fordi rammevilkårene på markedet ændrer sig og ikke mindst fordi, at Norlys har opkøbt Sperto.

Som følge af opkøbet forlader Sperto ApS nu markedet for private hjemmeladebokse. I stedet fokuserer vi på udbygningen af det offentlige (lyn)ladenet, hvilket hastigt skrider fremad. Således har vi inden for de seneste uger i tredje kvartal 2022 idriftsat følgende lynladestationer:

  • Nyborg (4 lynladestik op til 150 kW)
  • Ringsted (2 lynladestik op til 150 kW)
  • Rønnede (2 lynladestik op til 150 kW)
  • Vejle (6 lynladestik op til 150 kW)
  • Viborg (2 lynladestik op til 150 kW)
  • Aalborg (2 lynladestik op til 150 kW)

Inden længe skifter Sperto også navn til Norlys. Det vil vi informere nærmere om, når navneskiftet træder i kraft.

Leder du efter en ny ladeoperatør?
Med en ladeløsning fra Norlys får du en ladeboks, der er nem at betjene og som passer til både elbiler og plug-in hybridbiler. Lige nu sparer du 2.995 kr., når du skifter din nuværende boks ud med en ladeboks fra Norlys. Norlys sætter naturligvis den nye ladeboks op og tager den gamle ladeboks ned. Uden beregning. Du kan altså komme i gang for 0 kr., hvis du ønsker at leje en ladeboks. Derudover giver Norlys en rabat til sine opladningskunder i første halvår 2023, der er tilsvarende den refusionssats som skulle have været, hvis ikke elafgiften var blevet sat ned til minimum. Læs mere her.