Ladestandere til virksomheder

Flere og flere virksomheder ønsker at få etableret opladnings-faciliteter med henblik op at tiltrække eller betjene:

  1. kunder
  2. medarbejdere
  3. egen flåde

Ad 1: Tiltrækning af kunder
Elbilister udgør et voksende segment, der prioriterer oplevelser, kvalitet og gerne vil prøve noget nyt. De lægger deres penge der, hvor de lettest kan parkere og oplade bilen. Skal elbilisten fx vælge mellem to restauranter, hoteller eller forlystelsesparker, så vælger man selvfølgelig den, der tilbyder opladning. Det gælder også butikscentre, parkeringsanlæg, fastfood-restauranter, camping-pladser osv.

For den erhvervsdrivende gælder det om tilpasse ladetiden, så den er kort nok til at tiltrække kunden og samtidig lang nok til, at kunden handler. Derudover skal man tage stilling til, om opladningen skal være gratis eller ej. Det rådgiver vi naturligvis om.

Ad 2: Tiltrækning af medarbejdere
Elbilister er first movers, der er omstillingsparate og handlekraftige. Ikke mindst finder man mange personer med gode it-kompetencer blandt elbilisterne.

Det er en type medarbejder, som mange virksomheder gerne vil tiltrække. Det kan man gøre ved at tilbyde opladning på jobbet. For mange elbilister, der bor i lejlighed eller som pendler, har et behov for at lade på arbejdspladsen, når bilen alligevel holder stille. Så hvis man fx er en virksomhed i provinsen, der gerne vil tiltrække medarbejdere fra hovedstadsområdet, så er det da oplagt at tilbyde opladning.

Der florerer desværre nogle misforståelser om, at det er kompliceret for arbejdsgiveren at tilbyde opladning til medarbejderne. Det handler bl.a. om beskatning af værdien af opladning og administrativt bøvl. Men NEJ, det behøver slet ikke at være bøvlet. Sperto klarer al drift, opkrævning af betaling og al administration, så virksomheden slet ikke skal bekymre sig. Vi sørger for alt; herunder at opkræve brugerne og betale virksomheden for den strøm, der bliver brugt.

Ad 3: Egen flåde
Enhver virksomhed skal før eller siden elektrificere egen flåde. Ellers risikerer virksomheden at stå tilbage med forældede fossil-biler, der sender et dårligt signal miljø- og brandingmæssigt. Derudover vil fossil-biler i løbet af få år være værdiløse og usælgelige.

Elektrificering af egen flåde kræver god rådgivning, så man vælger de bedste elbiler og tilhørende opladnings-faciliteter. Det rådgiver vi gerne om. Vi sørger naturligvis også gerne for leverance, administration og drift af opladnings-faciliteterne. Det kan fx være destinationsladere, der oplader flåden om natten, og som så samtidig kan udnyttes af medarbejderne og kunderne om dagen. Men det kan også være (supplerende) hurtige eller semi-hurtige ladestandere på virksomhedens forskellige lokationer, så man hurtigt kan “toppe op”, hvis man kun holder stille i kort tid. Vi vurderer virksomhedens unikke behov som grundlag for den bedste løsning.

Kontakt os i dag for uforpligtende rådgivning om en individuel løsning på b2b@sperto.dk!

Naturkraft_Sperto
Virksomheder kan benytte ladestandere til tiltrækning og servicering af kunder og medarbejdere samt naturligvis at oplade egen flåde.